Aug 14

Er du stærk nok til tantra sex?

Stærke bækkenbundsmuskler er hemmeligheden bag den mest pirrende sex – og når det kommer til tantra sex er der ingen vej uden om: som kvinde skal du træne dine bækkenbundsmuskler.

Med stærke bækkenbundsmuskler bliver dine orgasmer endnu mere voldsomme og intense, fordi sammentrækningerne er stærkere, og der løber mere blod til nerverne. Er dine muskler stærke nok kan du også styre hans orgasmer – og endda få ham til at skælve og komme, ved at klemme sammen om ham med dine muskler.

Kegelmaster

Er det lige til at få stærke bækkenbundsmuskler? Både og. Almindelige knibeøvelser har ingen effekt. Hvor stor er sandsynligheden for, at du får et vaskebræt af at spænde mavemusklerne til og af, mens du ligger på sofaen? Ikke særlig stor. Det samme gælder også for bækkenbundsmusklerne. Almindelige knibeøvelser har ingen effekt.

Feminine-System_Open

Kegelmaster kan købes på www.kegelmaster.dk.

Kegelmaster anbefales af sexologer og par, der dyrker tantra sex. Det er den mest effektive form for bækkenbundstræner på markedet – og resultaterne taler for sig selv.

Du kan ikke undvære den!

Permanent link to this article: http://tantraguiden.dk/baekkenbundsmuskler/

Aug 14

Anmeldelse af Lelo Lily

safe_image

Lelo Lilly kan bruges både til solo tantra sex og sammen med din partner. Lily er en diskret og lækker vibrater, der kan holde i 7 timer – Lily er derfor oplagt til tantra sex, hvor der er sat rigeligt med tid af til at lege og pirre og nyde hinanden.

Lelo Lily er silkeblød at røre ved og formet perfekt til massage af klitoris. Den udsender kun en meget lav brummen, men vil med garanti få dig til at ryste af orgasmer. Dens udseende gør, at I sagtens kan glemme den på sofabordet uden at det skræmmer jeres gæster væk.

Køb Lelo Lily på Bedtime.dk

Permanent link to this article: http://tantraguiden.dk/anmeldelse-af-lelo-lily/