Print this Page

Guide til tantra sex

Tantra sex er mere end sex. Tantra sex handler også om at være mere nærværende og virkelig mærke, hvordan hver nerve sitrer i kroppen, når I rører ved hinanden.

Når I dyrker tantra sex, så forestil jer, at energien cirkulerer rundt i hele kroppen, når I er ophidsede – op langs ryggraden og op over hovedet og ned langs ansigtet, brystet og maven til kønsorganerne. Fokusér på hvordan det føles i hele kroppen.

Tantra sex – hurtig guide

Tantra sex handler ikke om at få orgasme – på trods af at tantra sex er kendt for at føre til intense, kraftfulde orgasmer. Tantra sex handler om at være tilstede i nydelsen og mærke hver eneste berøring og følelse. Når sex ikke længere har orgasmen som mål, bliver hele oplevelsen noget helt andet.

At der ikke er fokus på orgasmer i tantra sex, betyder ikke, at orgasmer ikke hører til i tantra sex. Orgasmen er bare ikke alfa omega. Det er den seksuelle spænding og selve nydelsen af at mærke hinanden og sin krops sitren, der er vigtig.600px

Sådan gør I:

  • Klæd jer helt af og sørg for at der er hyggeligt og varmt i rummet.
  • Stil jer overfor hinanden og kig hinanden i øjnene, mens I har jeres venstre hånd placeret på jeres partners hjerte. Lad jeres åndedræt falde i samme rytme og bliv stående i ca. 2 minutter.
  • Kvinden sætter sig på mandens skød, og I sidder ansigt mod ansigt. Hold om hinanden og tryk jeres kroppe ind mod hinanden.  Denne form for hudkontakt giver en stærk følelse af intimitet.
  • Lad ham trænge op og dyrk langsom sex. Al bevægelse skal være langsom. Undgå stillinger, som I ved, at I har let ved at komme i. Opbyg gradvis nydelsen. Jo langsommere I bevæger jer, og jo længere tid I er om at opbygge klimaks, jo mere intens vil den eventuelle orgasme være.

>Få tips til en weekend med tantra sex

> Få tips til tantra legetøj

> Få tips til ham eller hende

Permanent link to this article: http://tantraguiden.dk/guide-til-tantra-sex/

Leave a Reply