↑ Return to Guide til tantra sex

Print this Page

Daglige tantra sex øvelser

Da tantra sex først og fremmest er baseret på intimitet mellem et par, kan følgende tantra øvelser hjælpe jer med at blive bedre til at dyrke tantra sex.

Øjenkontakt
Stå overfor hinanden og se hinanden dybt i øjnene uden at sige noget.  Det lyder simpelt og vil ikke tage mere end 5 minutter om dagen, men effekten er stor. Denne øvelser skaber en følelse af balance og intimitet og styrker jeres parforhold. Når I er blevet vant til at holde øjenkontakt på den måde, kan I bruge øvelsen, når I er uvenner, for hurtigt at finde hinanden igen.

Tuning-in
En mere avanceret øvelse med øjenkontakt er at sidde med korslagte ben ansigt til ansigt med din partner, hvor I kigger ind i hinandens venstre øje. Synkroniser jeres åndedræt så meget som muligt. Under øvelsen skal en af jer give udtryk for det niveau – mellem 1-10 – af intimitet og hengivenhed, der føles i lige det øjeblik. Tallet skal ikke have nogen skjult dagsorden, men kun være et øjebliksbillede. Mærk hvordan munden eller glimt i øjet kan ændre nummeret. Giv et nyt tal hver 10. eller 20. sekund indtil I når op på 8. Når I når derop, så hold følelsen i et par minutter, og skift derefter roller.

canstockphoto13222633

YAB YUM
Dette er den klassiske stilling inden for tantra sex. Prøv den både med penis ude og inde. Manden sidder med korslagte ben, og kvinden sidder på hans lår og har sine ben krydset bag hans ryg. Stillingen giver mulighed for at efterligne hinanden åndedræt og kigge hinanden i øjnene.

Kom tæt på hinanden
Lig i ske hver dag i en uge, med penis oppe i hende, i 5-10 minutter. Bare lig stille og mærk hinandens åndedræt. Ingen bevægelser, udover sammentrækninger i kvindens bækkenbund (>læs mere om træning af bækkenbundsmuskler med Kegelmaster).

Orgasmer med åbne øjne
Når I får orgasme, så hold jeres øjne åbne og kig hinanden i øjnene.

Permanent link to this article: http://tantraguiden.dk/guide-til-tantra-sex/daglige-tantra-sex-ovelser/

Leave a Reply