↑ Return to Guide til tantra sex

Print this Page

Hvad er tantra sex

De fleste har en opfattelse af at tantra ofte er maratonlang sex i en række forskellige positioner, Kama Sutra. Det er både rigtigt og forkert. Tantra sex er en langsom form for elskov, hvor alle sanserne bliver vækket, og hvor intimitet og samhørighed er i fokus.  Tantra sex handler ikke om at få kraftige orgasmer, der kan vare i flere timer – selvom det kan være en ganske behagelig del af tantra sex.

Tantra sex er erotisk sex

Tantra sex er erotisk og kærlig sex. Par, der er åbne for at eksperimentere med deres sexliv, oplever at deres sexliv bliver mere intenst og meningsfyldt. Tantra sex er ikke bare lige noget, man kaster sig ud. Det skal læres, og det kræver tid.

1238360_large

Mange par bliver fanget i dagligdagens trummerum og har travlt med familie, karriere og de praktiske gøremål. Dermed bliver det alt for let bare at forsømme os selv. Hvis par dedikerede lige så meget tid til deres sexliv som til familie, venner, arbejde og praktiske gøremål, så ville de have meget mere energi og glæde i dagligdagen.

Det er rigtigt, at det tager længere tid at dyrke tantra sex end en hurtig quickie en gang om ugen. Men tantra sex fylder dig med energi, og giver en helt anden seksuel oplevelse.

Forskel på almindelig sex og tantra sex

Tantra sex adskiller sig væsentligt fra almindelig vestlig sex. Den vestlige opfattelse af sex er som en historie med en klar begyndelse (seksuel ophidselse), en midte (penetration), og afslutning (orgasme). Det er sådan sex skal være, og hvis historien afviger, er der noget helt galt. Sex uden penetration opfattes oftest ikke som ”rigtig sex” eller ”bare” som forspil.

I tantra sex handler det ikke om orgasmen. Det handler om at mærke og føle. Der er ingen entydige begyndelse, midte eller afslutning. De fleste af de øvelser, der har med tantra sex, går på at bremse tingene ned og lade være med at fokusere på vores udseende eller orgasmen.

Når sex ikke længere har orgasmen som mål, bliver hele oplevelsen noget helt andet. Der er ingen pres. At der ikke er fokus på orgasmer i tantra sex, betyder ikke, at orgasmer ikke hører til i tantra sex. Orgasmen er bare ikke alfa omega. Det er den seksuelle spænding og energi, der er vigtig.

Permanent link to this article: http://tantraguiden.dk/guide-til-tantra-sex/hvad-er-tantra-sex/

Leave a Reply