↑ Return to Guide til tantra sex

Print this Page

Kom i gang med tantra sex

Mange tror, at tantra sex handler om sex i dagevis uden pauser, hvor du rider på bølger af orgasme. Det er ikke helt sandt. Tantra sex er dog mere intens sex og det tilfører en mere seksuel dimension til jeres forhold. Mange par opdager, at sex bliver mere legende og mere energigivende, når de begynder at dyrke tantra sex.

Hvad er tantra sex?

canstockphoto9823901Tantra sex er en langsom form for sex, der øger intimitet og som skaber et stærkere forbindelse mellem sind og krop under samleje, der kan føre til kraftige orgasmer.

Basalt set svarer almindelig hverdagssex til en takeaway, mens tantra sex er et Michelin- måltid; langsomt og kærligt tilberedt og hvor dine smagsløg løber i vand bare ved tanken om at du snart skal sætte tænderne i det.

Tantra sex er ikke “målrettet” eller har en bestemt form, hvilket betyder, at du ikke skal bekymre dig om du gør det rigtigt.

Tricket er at flytte dit fokus fra din orgasme, og i stedet fokusere på at gøre forspillet sjovt og givende.  Det er lettere sagt end gjort selvfølgelig, så for at forsinke orgasmen har tantra eksperterne udviklet en række forskellige metoder, herunder meditative teknikker, åndedrætsteknikker og massage.

Sexlegetøj og stærke bækkenbundsmuskler

Tantra sex er pirrende, erotisk og legende sex. Det kan gøres med eller uden legetøj. Mange par foretrækker at have lidt legetøj med i sengen, når der skal dyrkes tantra sex.

Stærke bækkenbundsmuskler er alfa omega, når det handler om kraftige orgasmer og pirrende sex. En kvinde med stærke bækkenbundsmuskler kan bestemme lige præcis, hvornår hendes mand skal komme – og det kan gøre ham helt kulret.

Du kan træne din bækkenbund på flere måder, men den meste effektive metode er at bruge Kegelmaster. Kegelmaster er den eneste bækkenbundstræner baseret på progressiv modstandstræning og som har 15 træningsniveauer. Den er meget populær hos kvinder, der dyrker tanta sex .

> Se forslag til tantra legetøj her

Kom i gang med tantra sex

En let øvelse til at få jer i gang med tantra sex på en almindelig hverdagsaften er denne.

  • Start med at skrue ned for lyset og luk resten af ​​verden ude. Sørg for at der er varmt i rummet, så I ikke fryser. I skal være helt nøgne.
  • Løsn kroppen: Tantra sex handler om at lade den seksuelle energi løbe i gennem kroppen, så ryst dine lemmer energisk, før du starter.
  • Hold jer væk fra sengen. Så snart I lægger jer i sengen, udløses der nærmest automatisk en dvaleknappe i jeres hjerne, som gør at I falder i den gamle rutine med at dyrke hverdagssex med fokus på orgasmen frem for en dyb, kærlig og intens oplevelse, som i sidste ende er det, som tantra sex handler om.
  • Gør jer det behagelig: Lig ned og begyndt langsomt at røre ved hinanden. Tag jer god tid til i ro og mag at mærke hinandens kroppe. Prøv lidt forskelligt – giv massage med fast hånd, lad fingrene blidt berøre huden eller lad fingrene tegne på kroppen. Formålet er at øge den seksuelle energi og blive mere opmærksom på følelsen i kroppen på en langsom og intens måde.
  • Hold øjenkontakt med hinanden. I må gerne kysse.
  • Fokuser på vejrtrækningen: Hvis tankerne begynder at vandre, så re-fokuserer på vejrtrækningen. Efterlign hinandens vejrtrækning, så I ånder ud og ind samtidig.
  • Kvinden sætter sig på mandens skød, og I sidder ansigt mod ansigt. Hold om hinanden og tryk jeres kroppe ind mod hinanden.  Denne form for hudkontakt giver en stærk følelse af intimitet.
  • Lad ham trænge op og dyrk langsom sex. Al bevægelse skal være langsom. Undgå stillinger, som I ved, at I har let ved at komme i. Opbyg gradvis nydelsen. Jo langsommere I bevæger jer, og jo længere tid I er om at opbygge klimaks, jo mere intens vil den eventuelle orgasme være.

>Få tips til en weekend med tantra sex

> Få tips til tantra legetøj

> Få tips til ham eller hende

Når I bliver mere øvede i at dyrke tantra sex, vil I være I stand til at forsinke klimaks og øge styrken af jeres orgasmer.

Permanent link to this article: http://tantraguiden.dk/guide-til-tantra-sex/kom-i-gang-med-tantra-sex/

Leave a Reply