↑ Return to Guide til tantra sex

Print this Page

Tantra massage

Untitled-5

Hvis I ønsker at give hinanden en erotisk oplevelse, så skal I give hinanden tantra massage. Det er ganske simpelt at lære. Den første del af guiden til tantra massage gælder for begge køn. Derefter afhænger de efterfølgende teknikker om massagen er til en mand eller en kvinde.

Tantra massage for ham og hende

 1. Brug massageolie. Der findes mange forskellige typer olier til sex og massage. Vælg med eller uden duft, afhængig af jeres præferencer. Mange olier har seksuelt ophidsende dufte, hvilket kan anbefales til tantra massage.
 2. Rummet skal være opvarmet og hyggeligt. Sørg for at rummet er oplagt til at give massage i. Den, der modtager massagen, skal være nøgen, men det er bedst hvis I begge er nøgne. Så sørg for at rummet er opvarmet. Levende lys og lidt stille musik er også en god ide
 3. Find den rette stilling. Den, der skal masseres, lægger på ryggen med pude under hovedet og med en pude under hofterne. Benene skal være bøjede og spredte.
 4. Begynd med at massere kroppen. Brug lette og blide berøringer i begyndelsen og læg så mere vægt på bevægelserne. Leg med hele kroppen, undtagen området omkring kønsorganerne. Brug eventuelt lidt legetøj. Se  guide til tantra legetøj.

fortsættes afhængig af kønnet.

Tantra massage til hende

 1. Fokusér på hendes Yoni. I tantra sex kaldes skeden for Yoni. Hæld lidt massageolie ud på skamlæberne, så det løber ned af dem. Masser skamlæberne let med tommelfinger og pegefinger. Lav bevægelser, der går op og ned langs skamlæberne.
 2. Leg med de indre skamlæber. Brug den samme teknik til at massere de indre skamlæber. De indre skamlæber er meget mere følsomme, så brug kun meget lette strejf.
 3. Leg med klitoris. Den letteste form for orgasme fås ved at stimulere klitoris. Klitoris er 4 gange mere følsom end penis, så vær forsigtig. Husk at lette, bløde strejf er langt mere pirrende end egentlig berøringer.  Leg med klitoris i urets retning og derefter mod uret. Hun må ikke komme.
 4. Udforsk Yoni. Lad langsomt din langefinger glide op i hendes Yoni.  Led efter g-punktet, som er et mere ru område i skeden. Ved at stimulere g-punktet, kan du give en meget voldsom orgasme. Massér g-punktet med forskellige bevægelser. Prøv frem og tilbage og i cirkler. Det er bedst at variere. Leg samtidig med klitoris, eller lad din lillefinger glide op i anus. Gør det langsomt og sørg for at der er rigeligt med olie på din finger, så det ikke gør ondt.

Tantra massage til ham

 1. Leg med testiklerne. Put masser af olie på dine hænder. Fold din hånd som en kurv og hold om hans testikler. Leg med kuglerne, langsomt og forsigtigt. Formålet er at få ham til at slappe af.
 2. Leg med penis. Form en ring omkring basen af penis med din tommel- og pegefinger med den højre hånd og hold om selve penis med venstre hånd. Hold godt fast om basen, mens du lader venstre hånd glide langsomt op mod penishovedet. Giv slip med venstre hånd og begynd forfra.  Du skal ikke pumpe op og ned, men begynde fra neden og op hver dag. Gør det flere gange, meget langsomt.
 3. Udforsk de erogene zoner. Placer din hånd, så den er formet som en skål, over hans mellemkød, med fingrene pegende nedad. Lad hånden langsomt glide opad, med meget lette berøringer over pungen og op over penis, som du kan trykke ind mod hans krop. Der skal være et vist pres, men kun meget lidt. Det er vigtigt, at han her fortæller dig, om det er for meget.
 4. Dril ham i 10 min. Fortsæt med at lege med hans kugler, penis og hele området. Lad det vare ca. 10 minutter. Hvis han virker til at være ved at få orgasme, skal du holde en pause.

Herefter kan I dyrke sex, som I plejer, hvis I har lyst. Ønsker I inspiration til små sexlege, så er der flere tricks at hente her:
> Tantra sex tips til hende
> Tantra sex tips til ham

> I kan også bruge sexlegetøj til tantra massagen eller efterfølgende tantra sex.  

 

canstockphoto11015137

Permanent link to this article: http://tantraguiden.dk/guide-til-tantra-sex/tantra-massage/

Leave a Reply