↑ Return to Guide til tantra sex

Print this Page

Tantra sex for singler

Også singler kan nyde godt af tantra sex. Tantra sex for singler adskiller sig fra almindelig onani, i det at solo tantra sex kan vare i en time eller mere. Fokus er ikke at få orgasme, men om at udforske alle dine erogene zoner.

canstockphoto7775194Lette, langsomme berøringer

Når du dyrker solo tantra sex handler det om blide berøringer, langsomme bevægelser og dybe, langsomme vejtrækninger. Lad dine fingre lege med dit ansigt, omkring dine næsebor, dine læber, dine øreflipper og nakke. Langsomt og blidt.

Find det punkt, hvor du får den mest intense nydelse, og bliv ved med langsomt at røre dig selv dér og udvid området. Leg med dine arme, din albue, dit håndled. Mærk alle dine erogene zoner. Prøv at lege med flere steder samtidig.

Hold så en pause i et par minutter, hvor du fokuserer på dit åndedræt.

Bækkenbundens sammentrækninger

Brug dit åndedræt til at opbygge den seksuelle energi i din krop ved at lave sammentrækninger i din bækkenbund (stærke bækkenbundsmuskler er vigtige i tantra sex, så anskaf dig en Kegelmaster for at få den bedste nydelse).

Leg med rytmerne i dit underliv, hårdt og langsomt, indtil du kan mærke en pirrende fornemmelse, der breder sig til dine lår og resten af kroppen.

Du må gerne lege med dig selv fra bækkenbunden op og til din mave.

Hold pauser

Når du begynder at røre ved dine kønsorganer, så gør det langsomt og let. Det handler ikke om give dig selv en orgasme, men om at mærke hvordan din seksuelle energi bevæger sig rundt i kroppen. Hold fokus på din vejtrækning.

Bliver du for ophidset, skal du holde en pause, før du så bygger stemningen op igen.

Permanent link to this article: http://tantraguiden.dk/guide-til-tantra-sex/tantra-sex-for-singler/

Leave a Reply