↑ Return to Guide til tantra sex

Print this Page

Weekend med tantra sex

Har I lyst til at prøve tantra sex og har en weekend til at sætte af til det, så prøv følgende guide til god weekend med tantra sex.

Fredag ​​aften – Se men ikke røre
Start med at skabe en dejlig stemning. Put blomster i en vase, tænd stearinlys og nyd et glas vin.

Tag et varmt bad sammen og tænk på hvordan det var, da I mødtes første gang. Fortæl hinanden om oplevelsen.

Læg jer til at sove i hinandens arme tæt sammen. Træk vejret i samme tempo. Indånd den fælles kærlighed mellem jer. Fald i søvn, mens I ligger i ske og nyd nærheden.

 

600px

Lørdag – Lad lysten komme og gå
Efter I har spist en afslappet morgenmad sammen, sætter I jer nøgne over for hinanden.  Se hinanden i øjnene i en times tid. Tal med hinanden bagefter om, hvad der skete.

Rør ved hinanden overalt på kroppen – undtagen på brysterne og kønsdelene. Vær stille. Giv uden at tænke på, hvad I får tilbage.

Sæt jer bagefter ryg mod ryg og bare slap af sammen.  Lad den seksuelle spænding I har bygget op, aftage langsomt.

Tag et bad eller en gåtur.

Lad jeres hænder igen glide over hinanden i en time. Denne gang må I lege med hinandens bryster og kønsdele. Hold en pause. Lad kvinden sidde helt stille oven på manden med hans penis oppe i sig. Lyt til hinandens åndedræt og hjerteslag.

Søndag – klimaks
Tag et varmt bad og spis en rolig, afslappet morgenmad.

Sid nøgne over for ​​hinanden, kærtegn hinanden blidt og kærligt – især brysterne og kønsdelene.

Manden lader nu sin finger trænge op i i kvinden for at stimulere hendes G-punkt. Brug ringfingeren og stimuler G-punktet ved at lade “kom til mig” bevægelse med fingeren. Kvinden fortæller om, hvad hun føler. Undgå orgasme .
> Få sextips, der får hende til at skælve

Kvinden kærtegner mandens kønsdele i fem minutter. Han må ikke komme.

Tag en pause.

Manden lægger sig på ryggen. Kvinden sætter sig oven på ham og lader hans penis langsomt trænge op i sig.  Sid helt stille og rolig. Brug kun bækkenbundsmusklerne (tantra sex kræver stærke bækkenbundsmuskler, så køb en Kegelmaster og få trænet musklerne).

Afslut søndagen ved at give hinanden orgasmer, hvis I har lyst til det. Det kan være svært at lade være, og det giver også en dejlig afslutning på weekenden.

Se forslag til tantra sex legetøj

Permanent link to this article: http://tantraguiden.dk/guide-til-tantra-sex/weekend-med-tantra-sex/

Leave a Reply