↑ Return to Kama Sutra

Print this Page

Sexstillinger – gyngen

rock-a-bye-booty-sp_md

Sæt dig langsomt oven på din mand, mens han ligger ned. Når han er inde i dig, skal han sætte sig op, så I sidder ansigt til ansigt.  Sving dine ben stramt om ham og bed ham om at gøre det samme. Dernæst bøjer I begge jeres albuer uden den andens knæ og løfter knæet op til brysthøjde. Kram hinanden.

Hvad er godt?

Selvom denne position begrænser hans muligheder for at støde op i dig, så kan I stadig få hinandens verdener til at ryste af ekstase bare ved at svaje frem og tilbage. Start ud langsomt, få rytmen ned, og giv så derefter los. For at opbygge spændingen og nydelsen, kan du klemme dine bækkenbundsmuskler hårdt om ham. Dette vil stramme dit greb om hans penis og give ham mere nydelse og samtidig øge blodgennemstrømningen til alle nerverne i din skede. En win-win for jer begge.

Tantra sex handler om stærke bækkenbundsmuskler, så har du ikke anskaffet dig en Kegelmaster endnu, så kan det kun gå for langsomt.
> Køb din Kegelmaster her.

Varianter

Fordi I er så tætte på hinanden, er denne sexstilling perfekt til langsom og intim tantra sex. Det giver jer masser af mulighed for hede kærlige øjeblikke – kys hinandens halse, sut på øreflipperne eller nys nakken, mens I bevæger jeg i takt.

Permanent link to this article: http://tantraguiden.dk/kama-sutra/sexstillinger-gynge/

Leave a Reply