↑ Return to Sex tricks til ham

Print this Page

Bedste sex tricks til ham

Tantra sex er erotisk sex, hvor I pirrer hinanden og hvor I får hinanden i ren seksuel ekstase. For mange mænd er det lettere sagt end gjort at forføre og røre kvinden, så hun sukker efter mere. Få Tantra guidens bedste sex tricks til ham, så du kan gøres jeres tantra sex helt fantastisk.

Overfladiske stød

Når du trænger ind i hende med din penis, er et godt tip for tantra begyndere, at din rytme er 3 overfladiske stød efterfulgt af et dybt stød. Den mest følsomme del af skeden er fra åbningen og 5 cm. op, da der er flest nervetråde her.  Hvis du laver dybe stød, er det sværere for dig at trække dig ud af hende inden udløsning, så der er flere grunde til at lave overfladiske stød fremfor dybe. Når du bliver mere øvet, kan du lave 6 eller 9 overfladiske stød efterfulgt af et dybt stød. Det magiske nummer er 81 stød.

Når du kan mærke udløsningen på vej, skal du stoppe op og trække dig ud. Du behøver ikke trække dig helt ud dog, du kan også lade penishovedet blive inde. Lig helt stille indtil du har kontrol over situationen igen.

Øjenkontakt

Hold din partner i hånden og kig hende i øjnene.  Træk vejret langsomt og dybt. Lad være med at bryde øjenkontakten. Det kan være akavet i starten, men det er helt okay at grine.

canstockphoto4343117

Kæl med hende

Tantra sex lægger op til meget nærkontakt. Hold øjenkontakt, mens du kæler med hende. Rør ved hendes hår. Lad din mund drille og lege.

Find G-punktet

G-punktet er helligt i tantra sex. Det er et punkt, du ikke må ignorere. G-punktet er et ru område lidt oppe i skeden. Du finder det lettest ved at føre langefingeren op og lave ”kom her”-bevægelser. Området omkring G-punktet er blødt, mens selve G-punktet er ru og rillet. Hvis du har svært ved at finde det, kan du placere din anden hånd på bikinilinjen og tryk let ned.  

Tantra sexlegetøj

Der findes forskelligt legetøj, du kan bruge til at lege og drille med, som får hele den seksuelle spænding til at stige til uanede højder.

 

Permanent link to this article: http://tantraguiden.dk/sex-tricks-til-ham/bedste-sex-tricks-til-ham/

Leave a Reply