↑ Return to Sex tricks til ham

Print this Page

Forsinke udløsningen

Mandens fornemste opgave i tantra sex er at forsinke udløsningen, så tantra sex ikke slutter efter blot 5 minutter. Det kræver nogle teknikker, som du kan lære her.

Klem eller træk testiklerne væk

Når du nærmer dig orgasme, kan du forsinke udløsningen ved at trække dine testikler ned og væk fra kroppen.  En anden måde at få sex til at vare længere er ved at klemme forsigtigt om din penis lige under hovedet. Dermed forlænger du din seksuelle oplevelse.

Eksperimentér og leg med dig selv eller få hende til at gøre det for dig. Uanset hvad, vil du opleve at sex bliver mere intenst.

Kontrollér din vejrtrækning

Din vejrtrækning er meget vigtig i tantra sex. Til Tantra sex  findes der mange forskellige åndedrætsøvelser, som kan hjælpe dig til at forsinke udløsningen. Både mænd og kvinder har en tendens til at holde vejret, når de er ved at komme.

Hvis du i stedet kontrollerer din vejrtrækning og sørger for, at den er stabil, langsom og afslappet, har du større kontrol over din orgasme.

3-finger metoden

En temmelig let metode, som alle kan lære. Kort fortalt stopper den sæden med et enkelt tryk.

Få sekunder før udløsning, trækker du dig ud af din partner og presser højre hånds pegefinger, ringfinger og langefinger mellem anus og penisroden, altså i mellemkødet. Hvis du gør det rigtigt, vil du undgå udløsning.

Du behøver ikke presse hårdt, men det er vigtigt at du bruger alle 3 fingre, da sæden ellers vil løbe forbi. Med ring- og pegefingeren presser du på begge sider af urinrøret, mens langfingeren presser direkte på urinrøret.

Hold fast indtil du er helt sikker på, at du har stoppet udløsningen. Blokeringen betyder, at sæden løber tilbage, hvor det kom fra. Kroppen absorberer væsken. De første par gange kan du godt opleve ubehag ved denne øvelse, men det er helt normalt, og der er ikke noget usundt i at trække sæden tilbage.

Efter denne metode skal du massere to vigtige trykpunkter, nemlig Hui-Yin, som er placeret mellem anus og mellemkødet, og Chang-Chiang, som er placeret mellem anus og halebenet. Lav ca. 30 rotationer med dine 3 fingre. Det hjælper de anspændte muskler med at slappe af og få sæden til at trække sig tilbage.

Permanent link to this article: http://tantraguiden.dk/sex-tricks-til-ham/forsinke-udlosningen/

Leave a Reply