Print this Page

Sex tricks til hende

Tantraguidens tantra sex tricks til hende handler om hvad du som kvinde kan gøre for at give din mand en ekstatisk og orgasmisk oplevelse. Men vi vil ikke snyde dig for et enkelt trick, som du selv kan få glæde af:

Giv dig selv en bedre orgasme

Når du nærmer dig orgasme vil du naturligt trække vejret hurtigere og spænde i maven for at få orgasmen til at komme hurtigere. Hvis du i stedet slapper af i maven og tager langsomme, dybe vejrtrækninger, vil din orgasme vare længere og være mere intens.

Tips til oralsex fra Kama Sutra.

  1. Hold fast om penis med den ene hånd og lad din mund langsomt glide ind over penis. Din mund skal være formet som et ’o’. Lad dine læber blidt røre ved penishovedet, samtidig med at du drejer dit hoved.
  2. Hold om penis med højre hånds fingerspidser, mens du meget blidt bider i venstre side af penis med dine læber. Skift så hånd og bid blidt i højre side. Pas på ikke at bide med tænderne.
  3. Lad dine læber blidt tage fat om den øverste del af penishovedet og klem sammen med cirkulære bevægelser.
  4. Lad penis glide ind i din mund. Når den er helt inde, skal du presse og holde fast på den med dine læber. Giv så slip.
  5. Hold fast om penis med din ene hånd, mens du suger med dine læber, som du ville suge underlæben på din partner, når I kysser.
  6. Leg med tungespidsen overalt på penis og slut af med penishovedet.
  7. Tag penis så dybt ind i din mund, som du kan, og giv et hårdt blowjob

Leg med hans erogene zoner

canstockphoto9245944Med faste strøg lader du din hånd glide fra navlen ned til basen af penis med kanten af din hånd (ligesom hvis du skulle give ham et karateslag i maven). Lad hånden glide op og ned et par gange. Denne linje er et af hans mest erogene zoner.

Hvis du kigger efter, kan du se, at der er et v-tegn på penishovedet. Sexologer peger på, at dette er den mest følsomme del af penis. Massér v-punktet med din tommelfinger og forøg presset, som han bliver ophidset.

Hold på penis, ligesom hvis du skræller en banan og brug begge tommelfingre efter et stykke tid. Når han er ved at komme, skal du stoppe. Gør det et par gange, og han vil blive vanvittig af ophidselse.

Testiklerne er kilden til ren ekstase. Hold hans kugler i din hånd og kæl blidt med dem med dine fingre. Lav 8-taller med fingrene fra den ene testikel til den anden. Kombiner med tungespidsen.

Leg med dine bækkenbundsmuskler

Skal du give ham et oplevelse ud over det sædvanlige, kan du lege med hans penis oppe i dig, ved blot at klemme sammen med dine bækkenbundsmuskler. Gør det hurtigt, langsomt, hårdt og blidt. Dette kræver stærke bækkenbundsmuskler, som er vigtige i tantra sex.

Sexologer og tantra sex eksperter anbefaler Kegelmaster, som den mest effektive bækkenbundstræner. Kegelmaster kan købes på www.kegelmaster.dk

Permanent link to this article: http://tantraguiden.dk/sex-tricks-til-hende/

Leave a Reply