Print this Page

Sexlegetøj til tantra sex

Her er de mest basale sexlegetøj til tantra sex – kun fantasien sætter grænser!

Vil du læse anmeldelser af sexlegetøj og andre tips til tantra sex, så læs mere her: Artikler om tantra sex

Sexlegetøj til tantra sex

 • Kegelmaster – stærke bækkenbundsmuskler, der får jer til at eksplodere
  Stærke bækkenbundsmuskler er alfa omega for god (tantra) sex. Har I lyst til at eksperimentere med tantra sex, er det vigtigt, at kvinden træner sine bækkenbundsmuskler. Tantraguiden anbefaler Kegelmaster, som er den mest effektive måde at træne bækkenbundsmuskler på.
  www.Kegelmaster.dk
 • Skærp sanserne med fjer
  En fjer vil skærpe sanserne og gøre jer mere følsomme over for berøringer.  En fjer kan bruges både, når I er to og ved solo tantra sex.

 • Hold længere- med en pensiring
  Tantra sex kan vare i flere timer, så benyt endelig alle muligheder for at holde i længere tid uden at få orgasme. En penisring kan forsinke hans udløsning.Tantraguiden anbefaler vibrerende penisringe som TOR™ 2 vibrating couples’ ring, som både får ham til at holde i længere tid, og som samtidig virker seksuelt stimulerende på hende.
 • Solo sex når det er bedst
  For kvinder, der vil eksperimentere med solo tantra sex, anbefaler Tantraguiden sexlegetøj, der stimulerer klitoris eller g-punktet. Prøv f.eks Lelo LILY til klitoris og brystvorterne eller Lelo ISLA til g-punktet.

  Til mænd, der dyrker solo tantra sex, findes der også sexlegetøj, der forstærker nydelsen. Find noget sexlegetøj, der masserer prostata, som f.eks Lelo Billy. Analorgasmer hos mænd er langt stærkere end en almindelig orgasme.

 • Kama Sutra stolen
  Tro det eller ej, men der findes faktisk en stol udviklet til at dyrke alle de mange spændende sexstillinger i Kama Sutra. Nu er der ingen undskyldninger for ikke at få afprøvet stillingerne. Kama sutra stolen kan købes her: www.tantrachair.com

Tantra Chair

Permanent link to this article: http://tantraguiden.dk/sexlegetoj-til-tantra-sex/

Leave a Reply